Πίνακας συζητήσεων

Συζητήσεις σχετικές με την περιοχή της Γέρας.
Απάντηση
Στέλιος Ε. Παππάς
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 11067
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 10:16 am
Τοποθεσία: Παππάδος Γέρας

Πίνακας συζητήσεων

Δημοσίευση από Στέλιος Ε. Παππάς » Σάβ Οκτ 03, 2009 10:24 am

     ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

      Ο πίνακας συζητήσεων στο διαδίκτυο είναι μια ακόμη προσφορά του Παγγεραγωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γέρας, στους συνδημότες μας και τους φίλους τους, στην ενημέρωση.
      Έχει κατασκευαστεί από τoν φοιτητή Πληροφορικής, κ. Παναγιώτη Κωνσταντακέλλη, από τον Παλαιόκηπο, και λειτουργεί από τις 11 Σεπτεμβρίου.
     Στόχος του είναι να υπάρχει συνεχής ενημέρωση, ανοιχτός διάλογος. Ν’ αναδεικνύονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας και να διατυπώνονται υλοποιήσιμες προτάσεις. Σίγουρα, αυτή η αμφίδρομη πληροφόρηση θα βοηθήσει όλους μας αποτελεσματικά και θα ωφελήσει την ιδιαίτερη πατρίδα μας.
      Έχει το πλεονέκτημα της αμεσότητας. Ένα γεγονός, που για να περιγραφεί και να δει το φως της δημοσιότητας στην εφημερίδα μας, «ΤΟ ΒΗΜΑ της Γέρας», θα πρέπει να περάσει ένας μήνας, στο ίντερνετ ο χρόνος σχεδόν μηδενίζεται …
      Παρέχεται η δυνατότητα ιδίως στους νέους μας, που είναι το μέλλον του τόπου μας, ν’ αξιοποιήσουν αυτό το βήμα με τις ριζοσπαστικές ιδέες και τις παρατηρήσεις τους, και να έχουμε θεαματικά αποτελέσματα.
     Ακόμη, έρχεται να θεραπεύσει μία αδυναμία του εντύπου, τον περιορισμένο χώρο. Κείμενα εξαιρετικά, τα οποία στέλνονταν στην εφημερίδα μας, δεν θα μένουν πλέον αδημοσίευτα, αφού θα βρίσκουν, στο εξής, φιλόξενη, ηλεκτρονική στέγη.
     Είναι χωρισμένος σε πέντε ενότητες: Ανακοινώσεις, Γενικά, Θέματα που αφορούν την Εκπαίδευση, τη Γέρα και το Περιβάλλον. Κι η διεύθυνσή του είναι: http://piasariko.com/gera/
      Ας αξιοποιήσουμε, φίλες και φίλοι, την προσφορά αυτή του καλού μας Συλλόγου, διαθέτοντας λίγο χρόνο με την κατάθεση των παρατηρήσεων, των προτάσεών μας. Το όφελος για την περιοχή μας, που όλοι αγαπάμε, θα είναι πολύ μεγάλο ! Ας περιβάλλουμε κι αυτή την προσπάθειά του με την αγάπη και την εμπιστοσύνη μας, όπως κάναμε με την εφημερίδα του, που συμπληρώνει σήμερα τον όγδοο μήνα της «ζωής» της.

      Στέλιος Ε. Παππάς


=============================================

«Το ΒΗΜΑ της Γέρας», 8ο φύλλο, Οκτωβρίου 2009
Στέλιος Ε. Παππάς

Απάντηση