Παναγιώτης Ανδριώτης

Θέματα σχετικά με την διοικητική μεταρρύθμιση
Απάντηση
Γεραγώτης
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 313
Εγγραφή: Σάβ Οκτ 03, 2009 1:48 pm

Παναγιώτης Ανδριώτης

Δημοσίευση από Γεραγώτης »

     Φίλες και Φίλοι

     Συναντηθήκαμε αυτοδιοικητικά πριν από τέσσερα χρόνια, και με τιμήσατε εκλέγοντας με Δημοτικό Σύμβουλο.
Στην πορεία εξ αιτίας της πολιτικής για το μεταναστευτικό, και της δημιουργίας ΥΠΕΡΔΟΜΗΣ στην ΒΑΣΤΡΙΑ, διαχώρισα την θέση μου και ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑ, παραιτούμενος παράλληλα , από εκλεγμένος αντ/δρος του Δημ Συμβουλίου Μυτιλήνης καθώς και από μέλος του Δ/Σ της ΔΕΥΑΛ, αρνούμενος να συνηγορήσω στην καταδίκη του νησιού μου , και στην λογική της μετατροπής του , σε αποθήκη ψυχών.
Έμεινα πιστός στις αρχές μου για αξιοκρατία, ηθική και διαφάνεια. Επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να παλεύω, και κυρίως να μην τα παρατάω, συνάμα δε αισθάνομαι ΕΝΕΡΓΟΣ πολίτης αυτού του τόπου, και πιστεύω, ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει, χωρίς αφοσιωμένη προσπάθεια και ηθική με ειλικρίνεια.

     Στις εκλογές του Οκτώβρη, σας ζητώ να με ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ, γιατί ποτέ δεν πρόδωσα την εντολή που μου δώσατε , και έμεινα σταθερός στις αρχές και τις θέσεις μου .

     Από την πρώτη στιγμή αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΟΦΑ, με τον οποίο δημιουργούμε καθημερινά, μια πλατιά κοινωνική συμμαχία , χωρίς αστερίσκους, ψιλά γράμματα και υπόγειες συμφωνίες. Με μοναδικό σκοπό και στόχο, να αποκτήσει ο Δήμος μας το μέλλον που του αξίζει. Το όραμα μας είναι ένας Δήμος που κερδίζει την μάχη της καθημερινότητας, λογοδοτεί και εξυπηρετεί τους δημότες, μακριά από κομματικές εντολές, και πάνω από όλα κοιτάει ΜΠΡΟΣΤΑ.

     Υπόσχομαι να παλέψω με πείσμα, υπομονή, ήθος και αξιοπρέπεια, όπως κάνω μέχρι σήμερα , για αυτό σας καλώ να με ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ, σε αυτή την προσπάθεια για να πάμε μαζί την πόλη της Μυτιλήνης, και τα χωριά του δήμου μας ΜΠΡΟΣΤΑ
     Τα Καλύτερα έρχονται.

      Ανδριώτης Παναγιώτης
πρ. Αντ/δρος Δημ. Συμβουλίου Μυτιλήνης
Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης
Απάντηση