Ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης, ο κ. Δημήτρης Κουρσουμπάς

Θέματα σχετικά με την διοικητική μεταρρύθμιση
Απάντηση
Στέλιος Ε. Παππάς
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 10995
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 10:16 am
Τοποθεσία: Παπάδος Γέρας

Ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης, ο κ. Δημήτρης Κουρσουμπάς

Δημοσίευση από Στέλιος Ε. Παππάς » Σάβ Αύγ 31, 2019 8:06 pm

Περιφέρεια  Β.Α.jpg
     «Να επωμιστούν όλοι οι Νομοί της χώρας το βάρος του Προσφυγικού»

      Ορκίστηκε Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ο Κώστας Μουτζούρης μαζί με το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο

     31/8/2019
Δ. Κουρσουμπάς.jpg
     Μια νέα αντιπεριφέρεια θεσμοθετεί ο κ. Μουτζούρης αυτή της Μεταναστευτικής Κρίσης στην οποία όρισε Αντιπεριφερειάρχη τον Δημήτρη Κουρσουμπά.
     Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

     Ο κ. Δημήτρης Κουρσουμπάς Για τους Γεραγώτες Τάκης. Γεννήθηκε στον Παπάδο, στις 7 Νοεμβρίου του 1958. Πατέρας του ο Στρατής και μητέρα του η Ευδοκία .

     Τελείωσε το 6ταξιο Γυμνάσιο Γέρας και μετά τη θητεία του στο Στρατό κατατάχτηκε στην τότε Αστυνομία Πόλεων το 1982. Το 1990 αποφοίτησε από την Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και μετατέθηκε στο Αστυνομικό τμήμα Μυτιλήνης. Υπηρέτησε 32 χρόνια στην Ελληνική Αστυνομία απ' όπου αποστρατεύτηκε το 2014 με τον βαθμό του Υποστρατήγου.

     Το 2014 με 2016 υπήρξε υπεύθυνος Ασφάλειας στην ποδοσφαιρική ομάδα της Καλλονής και εκπαιδευτής στο Ι.Ε.Κ. Μυτιλήνης στο τμήμα στελεχών ασφάλειας.
     Το 2019 εκλέχτηκε περιφερειακός σύμβουλος και τοποθετήθηκε Αντιπεριφερειάρχης μεταναστευτικής κρίσης και αθλητισμού στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

     Είναι πατέρας 2 κοριτσιών.

----------------------------------------

     Η σύνθεση της νέας Περιφερειακής Αρχής

     Ο Άρης Χατζηκομνηνός Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου

     31/8/2019

     Μετά το τέλος της σημερινής τελετής ορκωμοσίας του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και των Περιφερειακών Συμβούλων ο Κώστας Μουτζούρης ανακοίνωσε τη σύνθεση της νέας Περιφερειακής Αρχής. Αντιπεριφειάρχης Λέσβου αναλαμβάνει ο πρώην Δήμαρχος Μυτιλήνης Άρης Χατζηκομνηνός, […] ο Βασίλειος Πανουράκης, Αντιπεριφερειάρχης Υγείας-Πρόνοιας ο Παντελής Βρουλής, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ο Νικόλαος Νύχτας, Aντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής ο Πανάγος Κουφέλος [...].

     Μια νέα αντιπεριφέρεια θεσμοθετεί ο κ. Μουτζούρης αυτή της Μεταναστευτικής Κρίσης στην οποία όρισε Αντιπεριφερειάρχη τον Δημήτρη Κουρσουμπά., ενώ Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικού και Πολιτισμού ορίστηκε η Αναστασία Αντωνέλλη.

     Περισσότερα ΕΔΩΠεριφ.  Συμβούλιο.jpg
     Επίσημη πρώτη για το Περιφερειακό Συμβούλιο

     Ψηφίστηκε η συγκρότηση της Οικονομικής Επιτροπής

     1/9/2019 | Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ

     Στην αρχή της συνεδρίασης έγινε η εκλογή του προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου μετά από τις προτάσεις των παρατάξεων. Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου επιλέχτηκε με πρόταση του Περιφερειάρχη ο Κώστας Αρώνης. Από την παράταξης της Χριστιάνας Καλογήρου με πρόταση της επιλέχτηκε ως Αντιπρόεδρος του Π.Σ. ο Παντελής Μπουρνίας. Για τη θέση της Γραμματέως του Π.Σ. με πρόταση του Παναγιώτη Χριστόφα επιλέχτηκε η Μαγδαληνή Τούφου.
     Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ
Στέλιος Ε. Παππάς

Απάντηση