Ο πρόεδρος του Παγγεραγωτικού στην Τηλεόραση Μυτιλήνης

Συζητήσεις σχετικές με την περιοχή της Γέρας.
Απάντηση
Στέλιος Ε. Παππάς
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 12129
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 10:16 am
Τοποθεσία: Παππάδος Γέρας

Ο πρόεδρος του Παγγεραγωτικού στην Τηλεόραση Μυτιλήνης

Δημοσίευση από Στέλιος Ε. Παππάς »

Ο κ. Γιώργος Πρ. Ζορμπάς.jpg
     Ιδρύθηκε το 1983, με έδρα τον Παπάδο, και με βασικό σκοπό τη συμβολή στην ανύψωση του πνευματικού και μορφωτικού επιπέδου των μελών και γενικά της Γέρας με τη δημιουργία πνευματικού κέντρου, βιβλιοθήκης με την οργάνωση ομιλιών - συζητήσεων πάνω σε οποιοδήποτε θέμα και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, εκθέσεις με τη συγκέντρωση του λαογραφικού υλικού των χωριών κ.λπ

     Ωστόσο έντονα δραστηριοποιήθηκε δέκα χρόνια αργότερα (το 1993) με αποκορύφωμα την ίδρυση Τράπεζας Αίματος Γέρας. Ήταν μια υπέροχη προσπάθεια, αφού έπεισε πολλούς συνδημότες μας να γίνουν μέλη του, ν’ ασχοληθούν με τα πολιτιστικά, ν’ αναδείξουν τα τοπικά προβλήματα και να ευαισθητοποιηθούν στα οικολογικά ζητήματα.

      Αργότερα, το 1998 και το 1999, πρωτοστάτησε στη διοργάνωση του Γεραγώτικου καρναβαλιού και στην αναβίωση εθίμων ( «ρόκα» κ.λπ ) που έγιναν με μεγάλη επιτυχία.

     Με το ίδιο πάθος συνεχίζει τις δραστηριότητες του κυκλοφορώντας τη μηνιαία του εφημερίδα ενώ πριν λίγο καιρό δημιούργησαν και ραδιοφωνικό σταθμό στο INTERNET. Για όλα αυτά μίλησε στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ο πρόερος της Γιώργος Ζορμπάς.

     ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ 29/12/2012 http://www.tvmitilini.gr Στα [highlight=#ff4040]47' 10΄΄[/highlight]
http://www.radiolesvosnews.gr/%CF%80%CE ... E%B7%CF%82
Στέλιος Ε. Παππάς
Απάντηση