Κυκλοφοριακή Αγωγή - Ομιλίες σε σχολεία

Συζητήσεις Γενικού περιεχομένου
Απάντηση
Στέλιος Ε. Παππάς
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 12130
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 10:16 am
Τοποθεσία: Παππάδος Γέρας

Κυκλοφοριακή Αγωγή - Ομιλίες σε σχολεία

Δημοσίευση από Στέλιος Ε. Παππάς »

     Σε συνέχεια της προσπάθειας που καταβάλλεται από την Αστυνομική Δ/νση Λέσβου στο πλαίσιο της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων και της γνωστοποίησης-περιορισμού των αιτίων που οδηγούν σε αυτά, από Αξ/κό της Ομάδας Ελέγχων Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 20ήμερο επιμορφωτικές ομιλίες σε σχολικές μονάδες του νησιού μας .

     Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές ομιλίες με προβολή ανάλογου οπτικού υλικού (dvd) και διανομή έντυπου υλικού/φυλλαδίων στο Γυμνάσιο Καλλονής, στο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής και στο Λύκειο Καλλονής. Παρακολούθησαν και συμμετείχαν περίπου 500 μαθητές και καθηγητές , ενώ συμμετείχαν και τοπικοί σύλλογοι των δύο ανωτέρω περιοχών ,που έχουν ανάλογου περιεχομένου δραστηριοποίηση / ευαισθητοποίηση , καθώς και ο σύλλογος δικυκλιστών Αγίας Παρασκευής.

     Οι μαθητές έδειξαν την ωριμότητα που πρέπει να έχει ο σύγχρονος νέος για αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα της οδικής ασφάλειας , ενώ δόθηκε η υπόσχεση για πραγματοποίηση ανάλογου ενδιαφέροντος εκδηλώσεων στο προσεχές μέλλον, όπου θα μπορούν να παραστούν κυρίως πολίτες των περιοχών αυτών
Στέλιος Ε. Παππάς
Απάντηση