Δωρεάν διανομή τροφίμων

Συζητήσεις σχετικές με την περιοχή της Γέρας.
Απάντηση
Γεραγώτης
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 313
Εγγραφή: Σάβ Οκτ 03, 2009 1:48 pm

Δωρεάν διανομή τροφίμων

Δημοσίευση από Γεραγώτης »

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ [align=right]Παπάδος 13-2-2012[/align]
ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΕΡΑΣ
===============================

      Πραγματοποιήθηκε προχθές 10/2, η τακτική μηνιαία σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής της Δ Ε της Γέρας . Συμμετείχαν ο συντονιστής αντιδήμαρχος κ. Θ. Αθανάσης και οι πρόεδροι των κοινοτήτων και ο αντιπεριφερειάρχης Γεωεργίας,Κτηνοτροφίας, Αλιείας της Π Β Αιγαίου κ.Γιώργος Φλώρος.Συζητήθηκαν τα εξής θέματα :

Ø Αξιολόγηση αποτελεσμάτων συμμετοχής των κοινοτήτων –μέσω του δημοτικού οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης - στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων έτους 2011από την κατάθεση των αιτήσεων των δικαιούχων μέχρι και την παραλαβή των τροφίμων από 1710 οικογένειες.Παρά τα προβλήματα που πουριάστηκαν στην πορεία υλοποίησης του προγράμματος,το τελικό αποτέλεσμα δράσης,κρίνεται ικανοποιητικό.

Ø Παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε το σχέδιο δράσης για τη συμμετοχή μας στο ίδιο πρόγραμμα έτους 2012. Αποφασίστηκε η ενιαιοποίηση των διαδικασιών διαχείρισης του προγράμματος από όλες τις κοινότητες της Γέρας ,από την υποβολή των δικαιολογητικών μέχρι και την αποστολή τους για έγκριση στην διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Π Β Αιγαίου.Διαδικααστικά θέματα λύθηκαν από τον παρόντα καθ΄ύλην αρμόδιο αντιπεριφ/άρχη κ.Γ Φλώρο .
Απάντηση