Ο Ταξίαρχος κινεί τα νήματα

Θέματα για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των πολιτών στις συναλλαγές τους με τις Δημόσιες υπηρεσίες, γενικής αστυνόμευσης - τροχαίας και σχετικά με τους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους.
Απάντηση
Στέλιος Ε. Παππάς
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 11283
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 10:16 am
Τοποθεσία: Παππάδος Γέρας

Ο Ταξίαρχος κινεί τα νήματα

Δημοσίευση από Στέλιος Ε. Παππάς » Πέμ Δεκ 20, 2018 11:36 pm

Ελ. Νουρουντούς.jpg
Ελ. Νουρουντούς.jpg (12.29 KiB) Προβλήθηκε 1014 φορές
     ΠAν και ως Περιφερειάρχης της Αστυνομίας, ο Ταξίαρχος Ελευθέριος Ντουρουντούς έχει στην αρμοδιότητά του τις τρεις Αστυνομικές Διευθύνσεις του Βορείου Αιγαίου (Λέσβου, Χίου και Σάμου), καταφέρνει ωστόσο να βρίσκεται πανταχού παρών και να κινεί τα νήματα για τη διερεύνηση κάθε υπόθεσης, ώστε η Αστυνομία να μετρά περισσότερες εξιχνιάσεις στην περιοχή μας.

      Μας προκαλεί μάλιστα εντύπωση ότι τον βλέπουμε να είναι παρών ακόμα και σε περιστατικά μικρότερου μεγέθους, που δεν δικαιολογούν τη φυσική παρουσία της ηγεσίας της τοπικής Αστυνομίας και αυτό, αν μη τι άλλο, δείχνει το πώς αντιλαμβάνεται το ρόλο του σε αντίθεση με άλλους προκατόχους του που ως Περιφερειάρχες της Αστυνομίας στο Βόρειο Αιγαίο κατά το παρελθόν βρίσκονταν σε... μόνιμη άδεια!

      Φυσικά, ο Ταξίαρχος κ. Ντουρουντούς, όπως είναι γνωστό, ήρθε από μάχιμες υπηρεσίες της αστυνομίας της Βορείου Ελλάδος στο Βόρειο Αιγαίο και υπ' αυτήν την έννοια μάλλον θα είναι μαθημένος να υπηρετεί το Αστυνομικό Σώμα από τον τόπο των συμβάντων, δηλαδή στον δρόμο και όχι στις ανέσεις των κλειστών κλιματιζόμενων γραφείων.

      Σ. ΣΑΜ.

      «ΤΑ ΝΕΑ της Λέσβου» | 14.12.2018
Στέλιος Ε. Παππάς

Απάντηση