Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΥ

Συζητήσεις Γενικού περιεχομένου
Απάντηση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: Σάβ Απρ 11, 2015 7:13 pm

Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΥ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ »

     ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ παρουσιάζει καθημερινά ο κεντρικός δρόμος του ΠΑΠΑΔΟΥ.'Οπου....βολεύει τον καθένα παρκάρει,ψωνίζει και φεύγει μετά χωρίς να του καίγεται καρφί, πως δυσκολεύει τη ζωή των άλλων οδηγών.Στο μεταξύ για να περάσεις με αυτοκίνητο, κάνεις χίλιους ελιγμούς,όπως αυτό το αγροτικό της φωτό.
     ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, είναι γιατίδε χρησιμοποιούν το Δημοτικό πάρκιν, που είναι.....είκοσι μέτρα πιο πέρα!!Όχι δεν παλευόμαστε!!
     Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ καθημερινά πρέπει να κάνει ελέγχους ,γιατί εκτός των άλλων κινδυνεύουν και οι πεζοί.
     ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΤΟ.Πως και το πάρκιν να χρησιμοποιούν μερικοί ,και η αστυνομία να κόβει καθημερινά κλήσεις,το πρόβλημα δε θα λυθεί, σα δε γίνει ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ δρόμος στον ΠΑΠΑΔΟ.
     [attachment=0]SAM_7400.JPG[/attachment]ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ κάτι ακόμα.Στη Μυτιλήνη διαπίστωσα, ύστερα από μια μικρή έρευνα που έκανα, πως το 60% των δικυκλιστών φορά κράνος, πράγμα ανεπίτρεπτο!!Εδώ που σήμερα καθόμουν επί πολλή ώρα και παρακολουθούσα την κίνηση στο δρόμο. ΚΑΝΕΝΑΣ δικυκλιστής δε φορούσε κράνος.ΚΑΝΕΝΑΣ. Επειδή δε πρόκειται κυρίως για νεαρτά άτομα, η αστυνομία θα πρέπει να είναι πολύ πολύ      αυστηρή και να πραγματοποιεί καθημερινούς ελέγχους!!!!
Συνημμένα
SAM_7400.JPG
Απάντηση