Σε επανάληψη η εκπομπή στο ''ΡΑΔΙΟ ΓΕΡΑ''

Συζητήσεις σχετικές με την περιοχή της Γέρας.
Απάντηση
Στέλιος Ε. Παππάς
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 12127
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 10:16 am
Τοποθεσία: Παππάδος Γέρας

Σε επανάληψη η εκπομπή στο ''ΡΑΔΙΟ ΓΕΡΑ''

Δημοσίευση από Στέλιος Ε. Παππάς »

      Σε επανάληψη θα μεταδοθεί η εκπομπή μου την Τρίτη 23 Αυγούστου, στις 10.05’ το πρωί, με καλεσμένους μου τον Μηχανολόγο – Μηχανικό, Δημοσιογράφο, κ. Λίνο Κουντουρά, την πρώην Αντιδήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Αττικής κι επίτιμη Διευθύντρια του 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας, «ΜΙΛΤΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ», χημικό, κ. Ευαγγελία Καπετάνου και τον τέως Διοικητή του Α. Τ. Γέρας, κ. Δημήτρη Μαϊστρέλλη.

      Κοινό σημείο του κ. Κουντουρά και του κ. Μαϊστρέλλη ο συνεχής αγώνας τους για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

      Έγινε, επίσης, εκτενής αναφορά σε θέματα που αφορούν στη δημοτική ενότητα Γέρας, με ιδιαίτερη έμφαση την καθαριότητα, τον κίνδυνο από τα κουνούπια, τον «Καλλικράτειο» Δήμο Λέσβου κ. ά.

      Η κ. Καπετάνου αναφέρθηκε στο πρόσφατο άρθρο της - πρόταση: «Τράπεζα Γέρας ή ο καπιταλισμός της εθελοντικής προσφοράς εργασίας».
      Ο δε κ. Δημήτρης Κεφαλίδης, από τη Γερμανία, έκανε γραπτή πρόταση «να πολιτογραφήσουμε ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ: Δημότισσα Γέρας, την κ. Καπετάνου για το ασίγαστο πάθος της να ταξινομήσει κι αποθησαυρίσει το ανέκδοτο έργο του μεγάλου παιδαγωγού, Μίλτου Κουντουρά».

      Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, με τηλεφωνική παρέμβαση, ο τέως Αντιδήμαρχος Γέρας, κ. Κώστας Φαϊδάς, άσκησε δριμεία κριτική στην ηγεσία της Δημοτικής Ενότητας Γέρας.
Στέλιος Ε. Παππάς
Απάντηση