Καλοκαιρινές βόλτες με ποδήλατο

Συζητήσεις σχετικές με την περιοχή της Γέρας.
Απάντηση
Στέλιος Ε. Παππάς
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 12131
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 10:16 am
Τοποθεσία: Παππάδος Γέρας

Καλοκαιρινές βόλτες με ποδήλατο

Δημοσίευση από Στέλιος Ε. Παππάς »

     Πληθώρα εκδηλώσεων επιφυλάσσει και ο φετινός Ιούλιος για τους μικρούς και λίγο… μεγαλύτερους Γεραγώτες! Φυσικά, προσκεκλημένοι και όλοι όσοι βρεθούν στον τόπο μας.

     Στην καρδιά του μήνα, η καθιερωμένη, πλέον, Ποδηλατάδα. Φέτος, διοργανώνεται, αισίως, το 4ο… ετάπ της! Με άλλα λόγια, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τα κουδούνια και τα πετάλια των ποδηλάτων, μικρών και μεγάλων, θα δώσουν και θα πάρουν ζωή από την όμορφη βόλτα δίπλα στον κόλπο των ελαιώνων και στη διαδρομή ανάμεσα στα χωριά και την υπέροχη Γεραγώτικηφύση. Την Κυριακή 17 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα, με αφετηρία το γνωστό χώρο δίπλα στον ανεμόμυλο, θα ξεκινήσουμε να διανύσουμε μια όμορφη, ήπια διαδρομή περίπου 20 χλμ., πριν τερματίσουμε, όλοι νικητές, στο ίδιο σημείο.

     Οπλιστείτε με πολύ κέφι και καλή διάθεση, κάντε ένα καλό… σέρβις στα ποδήλατά σας (φρένα, λάστιχα κ.ά.) και ελάτε στην παρέα μας.Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά. Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το 6944145611 και την ιστοσελίδα του «Παγγεραγωτικού»(http://www.pageragotikos.gr) και ελάτε, έγκαιρα, στην αφετηρία της Ποδηλατάδας. Για να δώσουμε μια απάντηση, όλοι μαζί, σε αυτούς που επιμένουν να μάς κάνουν… τη ζωή ποδήλατο!
Στέλιος Ε. Παππάς
ΜΗΤΣΑΚΟΣ
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 281
Εγγραφή: Παρ Δεκ 03, 2010 8:03 pm

Re: Καλοκαιρινές βόλτες με ποδήλατο

Δημοσίευση από ΜΗΤΣΑΚΟΣ »

Χρήσιμο θα ήταν οι υποψήφιοι συναγωνιζόμενοι-συμμετέχοντες στη συγκεκριμμένη πρόταση διατήρησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς να ρίξουν μια ματιά σε σχετικό άρθρο της 24ης Μαίου 2011 που τιτλοφορείται ¨ποδήλατο και ασφάλεια στο δρόμο". Βρίσκεται στη νέα θεματική ενότητα "Θέματα ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος" με συγγραφέα τον ΜΗΤΣΑΚΟ. Καλή επιτυχία σε όλους,διοργανωτές ,επισκευαστές -συντηρητές ποδηλάτων και ποδηλάτες!
Στέλιος Ε. Παππάς
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 12131
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 10:16 am
Τοποθεσία: Παππάδος Γέρας

Re: Προκήρυξη

Δημοσίευση από Στέλιος Ε. Παππάς »

Kostas Emmanouil

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την προκήρυξη της τέταρτης Ποδηλατάδας και την Αίτηση για να συμμετάσχετε στην ποδηλατάδα.

http://www.facebook.com/l/nAQCYfHgFAQDT ... a_4th.html
Στέλιος Ε. Παππάς
Απάντηση