Επαφές με τη Eurobank

Συζητήσεις σχετικές με την περιοχή της Γέρας.
Απάντηση
Στέλιος Ε. Παππάς
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 10815
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 10:16 am
Τοποθεσία: Παπάδος Γέρας

Επαφές με τη Eurobank

Δημοσίευση από Στέλιος Ε. Παππάς » Σάβ Ιούλ 20, 2019 12:03 pm

20190610_112254.jpg
     ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΥ

     Προς θετική κατεύθυνση φαίνεται ότι βρίσκονται προσπάθειες που ξεκίνησαν οι κάτοικοι του Παπάδου στην προοπτική εγκατάστασης ενός μηχανήματος A.T.M. της Eurobank στο ταχυδρομείο του χωριού και μάλιστα όπως επιβεβαιώθηκε και επίσημα στα «Νέα της Λέσβου», έχει ζητηθεί και διερευνάται η δυνατότητα εξυπηρέτησης των πολιτών της Γέρας και από υπάλληλο για 1-2 μέρες της εβδομάδας στο χώρο του ταχυδρομείου, αρκεί αυτό να γίνει δεκτό από τα ΕΛ.ΤΑ.. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σε κεντρικό επίπεδο από τη Eurobank και μέχρι τώρα τίποτα δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

     Οι παραπάνω ενέργειες έγιναν από κατοίκους και εκπροσώπους επαγγελματιών της περιοχής, ενώ τις επαφές ανέλαβε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παπάδου Γιώργος Βουνάτσος, ο οποίος αν και σημείωσε στα »ΝΕΑ της ΛΕΣΒΟΥ» ότι το αίτημα έχει γίνει αποδεκτό από την Τράπεζα, η Τράπεζα επισήμως διαβεβαιώνει ότι ακόμα δεν έχουν ληφθεί οι οριστικές αποφάσεις. ^

     Οι επαφές των εκπροσώπων της Γέρας με την Eurobank ξεκίνησαν μετά το λουκέτο στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Παπάδου και καθώς, όπως μας ανέφεραν, διαπίστωσαν καθυστερήσεις στην εξυπηρέτησή τους από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Παπάδο. Το τελευταίο προκαλεί εντύπωση καθώς το μόνο που θα περίμενε κανείς από την Τράπεζα Πειραιώς θα ήταν να σπεύσει να εκμεταλλευτεί, με την καλή έννοια του όρου, τους πελάτες της Εθνικής, για να στρέφονται όμως, οι ίδιοι στην Eurobank ζητώντας βοήθεια, κάτι έχει συμβεί.

      «ΤΑ ΝΕΑ της Λέσβου» | 19.7.2019
Στέλιος Ε. Παππάς

Απάντηση