Εκτίναξη τού Δημοσίου καταγγέλλει η Ν. Δ. - Τα στοιχεία

Θέματα για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των πολιτών στις συναλλαγές τους με τις Δημόσιες υπηρεσίες, γενικής αστυνόμευσης - τροχαίας και σχετικά με τους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους.
Απάντηση
Στέλιος Ε. Παππάς
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 10953
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 10:16 am
Τοποθεσία: Παπάδος Γέρας

Εκτίναξη τού Δημοσίου καταγγέλλει η Ν. Δ. - Τα στοιχεία

Δημοσίευση από Στέλιος Ε. Παππάς » Παρ Δεκ 09, 2016 7:44 pm

     11.11.2016

     Ο Υπεύθυνος του Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, σχολιάζοντας θέματα Δημόσιας Διοίκησης, και κυρίως αύξησης των δαπανών Υπουργείων και μετακλητών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

     «Ενώ η Κυβέρνηση αυξάνει τους φόρους και κόβει μισθούς και συντάξεις, την ίδια ώρα συνεχίζει τους διορισμούς των κολλητών της και διογκώνει τις μισθολογικές δαπάνες των Υπουργείων. Οι αριθμοί δείχνουν ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η κομματικοποίηση του Κράτους και το βλέμμα των εκλεκτών της με αλόγιστη κατασπατάληση δημόσιου χρήματος.

     Τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στη Δημόσια Διοίκηση είναι πλέον ορατά στον καθένα. Υπάρχει “εκτροχιασμός” στη Δημόσια Διοίκηση, που οφείλεται στην τακτοποίηση “ημετέρων”. Ενδεικτικά επισημαίνονται:

1. Αύξηση Υπουργείων: κατά 4 (+1 θέση Επικρατείας)
2. Αύξηση Γραμματέων: κατά 22

     Περισσότερα: http://www.epoli.gr/ektinaxi-dimosioy-k ... 86911.html
Στέλιος Ε. Παππάς

Απάντηση