Ανακοίνωσε σήμερα ο Αλ. Στεφανής: Νέα θέση μεταξύ Δήμου Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου για την κλειστή δομή

Θέματα για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των πολιτών στις συναλλαγές τους με τις Δημόσιες υπηρεσίες, γενικής αστυνόμευσης - τροχαίας και σχετικά με τους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους.
Απάντηση
Στέλιος Ε. Παππάς
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 11260
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 10:16 am
Τοποθεσία: Παππάδος Γέρας

Ανακοίνωσε σήμερα ο Αλ. Στεφανής: Νέα θέση μεταξύ Δήμου Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου για την κλειστή δομή

Δημοσίευση από Στέλιος Ε. Παππάς » Κυρ Δεκ 01, 2019 5:47 pm

Νέα Δομή ;.jpg
     30.11.2019 | ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ | Από Πέλλη Γιακουμή


     Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου

     Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει η σημερινή επίσκεψη του Υφυπουργού Άμυνας και Συντονιστή για το προσφυγικό Αλκιβιάδη Στεφανή στη Μυτιλήνη. Ο υφυπουργός είχε συνάντηση στην Περιφέρεια με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη και τους δυο Δημάρχους Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου Στρατή Κύτελη και Ταξιάρχη Βέρρο με τους οποίους συζήτησε τη νέα θέση για τη δημιουργία κλειστής δομής, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αρχική επιλογή στα Μιστεγνά. Ο Υφυπουργός μετέβη μάλιστα μαζί με τον Περιφερειάρχης και τους δυο Δημάρχους στην περιοχή «Διαβολόρεμα» στο Καμμένο Δάσος όπου έδειξε το σημείο όπου έχει δρομολογηθεί να κατασκευασθεί η κλειστή δομή.

     Η πρώτη ηχηρή αντίδραση έρχεται από τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο – ο οποίος μέχρι στιγμής δεν είχε πάρει θέση στην όλη συζήτηση για δημιουργία νέας κλειστής δομής στο νησί . Σε ανακοίνωσή του -στις 9.30 το βράδυ σήμερα – ο Δήμαρχος αναφέρει πως παρότι η περιοχή «Διαβολόρεμα» είναι στα όρια του Δήμου Μυτιλήνης ο ίδιος συγκαλεί έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο αύριο Κυριακή το απόγευμα ,κάνει γνωστό ότι τη Δευτέρα ο Δήμος θα είναι κλειστός ενώ ανακοινώνει την πρόθεσή του να παραιτηθεί .

     Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου αναφέρει τα εξής: ΕΔΩ

Αλ. Στεφανής.jpg
     «Βροχή» αντιδράσεων για τη νέα δομή


     30.11.2019 | ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ | Από Πέλλη Γιακουμή

     Έντονες αντιδράσεις προκαλούν οι νέες εξελίξεις που προέκυψαν σήμερα μετά την επίσκεψη του Υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή και τις ανακοινώσεις για τη δημιουργία της νέας κλειστής δομής στην περιοχή «Διαβολόρεμα»– που ανήκει στο Δήμο Μυτιλήνης και βρίσκεται στα όρια με το Δήμο Δυτικής Λέσβου και βρίσκεται στην καρδιά του δάσους! Μετά την ηχηρή ανακοίνωση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου ότι πρόκειται να υποβάλλει στην παραίτησή του, αυτοδιοικητικοί με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταδικάζουν τις αποφάσεις αυτές και καλούν τους δημάρχους και τον Περιφερειάρχη ν’ αναλάβουν μέτρα.

     Διαβάστε τη συνέχεια: ΕΔΩ
Στέλιος Ε. Παππάς

Απάντηση