Κάθε Τετάρτη ο εφοδιασμός με αιτήσεις για τα αναδρομικά

Θέματα για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των πολιτών στις συναλλαγές τους με τις Δημόσιες υπηρεσίες, γενικής αστυνόμευσης - τροχαίας και σχετικά με τους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους.
Απάντηση
Στέλιος Ε. Παππάς
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 10815
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 10:16 am
Τοποθεσία: Παπάδος Γέρας

Κάθε Τετάρτη ο εφοδιασμός με αιτήσεις για τα αναδρομικά

Δημοσίευση από Στέλιος Ε. Παππάς » Κυρ Οκτ 21, 2018 5:37 pm

Συνταξιούχοι-.jpg
ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥΣ

.
     Σε αντίθεση με την Παλλεσβιακή Ένωση Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. που κάλεσε τα μέλη της να μην υποβάλουν αιτήσεις για τη διεκδίκηση, αναδρομικά, των περικοπών στις συντάξεις τους μετά την πρωτόδικη απόφαση υπέρ συνταξιούχου από τη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας πως δεν θα δοθούν στο τέλος τα χρήματα από την Κυβέρνηση, ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Λέσβου κρατά άλλη στάση εφοδιάζοντας τα μέλη του με τις αιτήσεις που πρέπει να υποβάλουν σύμφωνα με τις υποδείξεις των εργατολόγων.

     Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων υπό την προεδρία τού Νίκου Θεοφανέλλη καλεί τα μέλη του, συνταξιούχους, να απευθύνονται στο γραφείο του Συνδέσμου τους (Ναυμάχου Αποστόλη 19), κάθε Τετάρτη και κατά τις ώρες από 9:00 π.μ. έως 11:00 π.μ., προκειμένου να εφοδιάζονται με τα σχέδια δύο αιτήσεων προς τους ασφαλιστικούς τους φορείς, για τη διεκδίκηση και επιστροφή των παράνομων κρατήσεων από τις συντάξεις τους.

     Όπως τονίζει η διοίκηση του Συνδέσμου, οι αιτήσεις αυτές πρέπει να υποβληθούν από τους ίδιους τους συνταξιούχους, με συστημένες επιστολές, προς τις Διευθύνσεις που αναγράφονται στις αιτήσεις, μέχρι 31 Δεκεμβρίου για τη διακοπή της παραγραφής.

     Σ. ΣΑΜ.

     «ΤΑ ΝΕΑ της Λέσβου» 26.10.2018
Στέλιος Ε. Παππάς

Απάντηση