«Απασφάλισε» ο Παπαρίσβας για το προσφυγικό

Θέματα για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των πολιτών στις συναλλαγές τους με τις Δημόσιες υπηρεσίες, γενικής αστυνόμευσης - τροχαίας και σχετικά με τους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους.
Απάντηση
Στέλιος Ε. Παππάς
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 10988
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 10:16 am
Τοποθεσία: Παπάδος Γέρας

«Απασφάλισε» ο Παπαρίσβας για το προσφυγικό

Δημοσίευση από Στέλιος Ε. Παππάς » Σάβ Δεκ 30, 2017 7:00 pm

Παν. Παπαρίσβας.jpg
     29 Δεκεμβρίου 2017 | Από Πέλλη Γιακουμή

     Την αντίδραση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, Παναγιώτη Παπαρίσβα, προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος χαρακτήρισε«ανόητες» και «εμπαθείς» τις τοπικές αντιδράσεις για την εγκατάσταση των οικίσκων.

      Η παρέμβαση του κ. Παπαρίσβα είναι η πρώτη επίσημη αντίδραση μέλους του Συντονιστικού Οργάνου για την κινητοποίηση που έγινε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, με επικεφαλής τον Δήμο για το «μπλοκάρισμα» στη διαδικασία εκφόρτωσης των οικίσκων. Αποτελεί, όμως, ίσως και την πρώτη ουσιαστικά δυναμική παρέμβαση ενός εκπροσώπου των τοπικών φορέων του νησιού, ο οποίος «τα βάζει» ανοιχτά τόσο με τον Υπουργό και την πολιτεία, όσο και με όσους ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση στη Λέσβο ως προς το προσφυγικό….


     Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»


     Σχετικά δημοσιεύματα


     Διαρρήξεις και σπασίματα χωρίς τέλος     Μετανάστες κατέστρεψαν αυτοκίνητο μέσα στο παρκινγκ στο εμπορικό λιμάνι Μυτιλήνης     • -Εmprosnet
Στέλιος Ε. Παππάς

Απάντηση