Διαδικτυακές βολές και... «χαχόλοι»

Θέματα σχετικά με την διοικητική μεταρρύθμιση
Απάντηση
Στέλιος Ε. Παππάς
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 10985
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 10:16 am
Τοποθεσία: Παπάδος Γέρας

Διαδικτυακές βολές και... «χαχόλοι»

Δημοσίευση από Στέλιος Ε. Παππάς » Δευ Νοέμ 04, 2019 12:25 am

Περιφ. Βορ. Αιγαίου.JPG
     Ο Περιφερειάρχης έχει αποδείξει ότι αγαπάει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φροντίζει πολύ συχνά μέσω αυτών να «επικοινωνεί» με το διαδικτυακό ακροατήριό του, ενώ απαντά πολύ συχνά μέσω του Facebook στους επικριτές του. Αυτή τη φορά με μια ανάρτηση-«γρίφο» (νια όσους δεν γνώριζαν) έσπευσε ν' απαντήσει στο επίσης διαδικτυακό σχόλιο του στελέχους των Οικολόγων Πράσινων, πρώην Περιφερειακού Συμβούλου, Μιχάλη Μπάκα, ο οποίος αποκάλεσε «χαχόλους»... ψηφοφόρους της νυν Περιφερειακής αρχής. Ειδικότερα σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της συνεδρίασης του Περιφερειακού συμβουλίου για το προσφυγικό ο κ. Μπάκας έγραψε μεταξύ άλλων: «...η περιφερειακή αρχή αποδέχτηκε ότι δεν έχει καμία αρμοδιότητα και το μόνο που κάνει είναι λίγη φασαρία για να ικανοποιεί τους χαχόλους που την ψήφισαν και έκαναν κερκίδα χθες στο συμβούλιο».

     Δεν άφησε να πέσει κάτω το σχόλιο ο Πρύτανης, ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει ότι ουσιαστικά ο κ. Μπάκας αποκάλεσε «χαχόλους» τους 40.000 ψηφοφόρους που τον ανέδειξαν Περιφερειάρχη, ενώ μπέρδεψε και τους «χαχόλους της Ουκρανίας» για να βάλει παραπάνω δόση χιούμορ στην απάντησή του: «...Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διαβούν και ψηφίζουν σχεδόν 40.000 χαχόλοι Ουκρανοί;;; Τι μου λέτε με οικολογική λεπτότητα;;; [/b]Το αμφισβητώ, παρά την συμπάθεια που τους τρέφω! «Χαχόλοι» μου... σας αγαπώ!».

     Οφείλουμε να σημειώσουμε πάντως ότι ο υποτιμητικός χαρακτηρισμός «χαχόλοι» δεν ταιριάζει στο δημόσιο διάλογο. Άσχετα αν ο κ. Μπάκας ουσιαστικά δεν αναφερόταν γενικά σε όλους τους ψηφοφόρους, αλλά σε κάποιους λίγους τους οποίους «φωτογραφίζει» μάλιστα.

     Πελ. Γ.

     «ΤΑ ΝΕΑ της Λέσβου» | 22.10.2019


===================================

     Οι παραπομπές, δικές μου.
Στέλιος Ε. Παππάς

Απάντηση