Σελίδα 1 από 1

Από τη Δ.Ε. Συκεών ξεκινά σήμερα η διαβούλευση στον δήμο Νεάπολης-Συκεών

Δημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 23, 2019 4:02 pm
από Στέλιος Ε. Παππάς
Σ.  Δανιηλίδης.jpg
                    Ο Δήμαρχος κ. Σίμος Δανιηλίδης

     22.8.2019

     Με τη συνεδρίαση στη Δημοτική Ενότητα Συκεών ανοίγει αύριο Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 ο κύκλος της Διαβούλευσης με αντικείμενο την προετοιμασία του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού για το έτος 2020, για να ακολουθήσουν αμέσως μετά οι συνεδριάσεις στις άλλες τρεις Δημοτικές Κοινότητες, με την κορυφαία εκδήλωση να ολοκληρώνεται με τη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης.

     Πρόκειται για πάγιες διαδικασίες, τις οποίες η δημοτική Αρχή τηρεί πιστά, και πολύ πριν προβλεφθούν από τον «Καλλικράτη», στο πλαίσιο της συμμετοχικής, συνεργατικής, δημοκρατικής και διαφανούς διοίκησής της, θεσμοθετώντας έναν ανοικτό διάλογο διαρκείας μέσω του οποίου δήμος και πολίτες συνδιαμορφώνουν και σχεδιάζουν από κοινού το μέλλον του τόπου. Στο πλαίσιο αυτού του διαλόγου, πέρα από τις κατά τόπους συνεδριάσεις με συλλόγους και φορείς, από τη δημοτική Αρχή ζητήθηκε να καταθέσουν εγγράφως τις προτάσεις τους για έργα και υποδομές καθώς και δράσεις για το επόμενο έτος 2020.

     Αναλυτικότερα, οι συνεδριάσεις των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων στο πλαίσιο της διαβούλευσης θα πραγματοποιηθούν:

     Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ