“Μαλλιά – κουβάρια” στην Καλλονή!

Θέματα σχετικά με την διοικητική μεταρρύθμιση
Απάντηση
Στέλιος Ε. Παππάς
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 10383
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 10:16 am
Τοποθεσία: Παπάδος Γέρας

“Μαλλιά – κουβάρια” στην Καλλονή!

Δημοσίευση από Στέλιος Ε. Παππάς » Σάβ Μάιος 26, 2018 12:22 am

Καλλονή.jpg
     25 Μαΐου 2018 | Ντίνα Βερβέρη

     Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι έχει χωριστεί “σε δύο στρατόπεδα” η Δημοτική Αρχή με συνέπεια την καθαίρεση του Αντιδημάρχου Ερεσού – Αντίσσης, από χθες έσπασε “στα δύο” και η Δημοτική Ενότητα Καλλονής, απ’ όπου ξεκίνησαν τα προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Ταξιάρχης Βέρρος και Ιγνάτης Καραθεοδώρου δεν μιλιούνται μετά από την υποβολή της μήνυσης από τον πρώτο για την κατάληψη της πλατείας Σαπφούς και την θέση που πήρε ο Πρόεδρος της Καλλονής καλώντας τον Δήμαρχο να τον αποπέμψει, ενώ η κόντρα αυτή δίχασε και τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας.


     Πιο αναλυτικά, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες τρία μέλη του Συμβουλίου και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Φραντζής, η Μιχαέλα Καψάλη και ο Δημήτρης Πολυμιάδης κατακεραυνώνουν τον Πρόεδρο της Καλλονής, κατηγορώντας τον για αυταρχική συμπεριφορά που πλήττει την περιοχή. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι εκτός από τον κ. Φραντζή, ο οποίος ανήκει στην παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Στρατή Κυρατζή, τα δύο άλλα μέλη που υπογράφουν την ανακοίνωση προέρχονται από την πλειοψηφούσα παράταξη, δηλαδή ήταν συνυποψήφιοι με τον κ. Καραθεοδώρου και μέχρι σήμερα δεν είχαν διαφοροποιήσει την θέση τους από τις αποφάσεις που λάμβανε η Κοινότητα….

     Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»

     • «ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ»: Αντάρτικο σε μικρογραφία

     • «Εμπρός»: Ψήφος εμπιστοσύνης στον… Βέρρο
     -Το τοπικό συμβούλιο της Δ.Κ. Καλλονής «άδειασε» τον πρόεδρό του Ιγνάτη Καθεοδώρου, θεωρώντας τον ως το «μακρύ χέρι» της… Μυτιλήνης -Άλλο ένα επεισόδιο στο «ψυχροπολεμικό» κλίμα μεταξύ της κεντρικής διοίκησης της Μυτιλήνης και των «Βορείων»     Σχετικά δημοσιεύματα

     «Ζήτημα Βέρρου» ανοίγει ο Κοινοτάρχης Καλλονής!

     25.4. 2018 | Πέλλη Γιακουμή

     «Ζήτημα Βέρρου» θέτει στο Δήμαρχο και την παράταξη της δημοτικής αρχής ο κοινοτάρχης Καλλονής Ιγνάτης Καραθεοδώρου, ο οποίος με επιστολή του προς τα «Νέα της Λέσβου» παίρνει ανοιχτά θέση για το θέμα που απασχόλησε έντονα, δυο ημέρες πριν από τα βίαια επεισόδια στην πλατεία Σαπφούς.

     Τα γεγονότα της πλατείας και η βίαιη τελικά εκκένωσή της φάνηκε να «κάλυψαν» την κρίση που προκάλεσε στους κόλπους της Δημοτικής αρχής η πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Καλλονής, Ταξιάρχη Βέρρου, να καταθέσει, την Παρασκευή, μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, για την κατάληψη της πλατείας από πρόσφυγες και μετανάστες, χωρίς καμιά προηγούμενη ενημέρωση του Δημάρχου και της παράταξης….
      Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»


     Ο Αντιδήμαρχος κ. Τ. Βέρρος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά προς τον Εισαγγελέα
     20.4.2018
Στέλιος Ε. Παππάς

Απάντηση